donderdag 19 november 2009

A jazzy expierence and an ending

Vandaag was weer een volle dag.
Hebben eindelijk dingen GEKOCHT!
Eettafel+ stoelen
Bed + kast + dingen die naast het bed staan??
TV
Wasmachine
Koelkast
Waterkoker!
Stofzuiger (hoewel ik nog steeds betwijfel of we die nodig hebben)

Eigenlijk paste alles makkelijk in de auto:

ja dat was leuk rijden ja :).
Maar honda jazz, daar past dus een bed, 4 stoelen, tafel, dressoir en 2 dingen die naar je bed staan in.
+ jan en merie (we noemen haar niet meer Merieke) trouwens. NOT BAD!

Morgen ochtend gaan we afscheid nemen van ons appartement "Florina". Helaas hebben we er veel te weinig van genoten. Het zwembad hebben we maar 2 keer gebruikt, SCHANDE! (helemaal omdat we ins ons nieuwe huis geen zwembad hebben)

Morgen heeft Merie ook haar sollicitatie gesprek, dus dat gaat ook nog even spannend zijn.

Dan kunnen we morgen ook nog een matras gaan zoeken een bank en tv meubel (voor MIJN Sony bravia 32inch full HD 100Hz tv :))

Hebben we het morgen dan ALWEER DRUK? ja blijkbaar.... en we moeten ook nog al die zooi die daar in de auto zit in elkaar schroeven. STERKER NOG, we moeten nog een schroevedraaier gaan kopen voordat we de zooi in elkaar kunnen zetten.

Om gelijk maar even de agenda punten van volgende week op te geven: maandag is merie jarig. (ze heeft al een belachelijk duur messenblok gekregen) dinsdag komt een monteur MIJN tv voorzien van FOXTEL (zo heet de TV zender provider hier, zoals UPC ofzo)
Je kunt ook Foxtel van Telstra nemen (wat eigenlijk precies hetzelfde is maar van een ander bedrijf... maar telstra is wel eigenaar van foxtel.... HUH?)
Gaat allemaal via de schotel want we hebben in onze buurt (heel veel buurten) geen kabel liggen.

DAAROM gaan we misschien morgen een blackout periode in dat we ook geen internet hebben. Het word een of ander ADSL2+ abonnement voor veel te veel geld met belachelijk datalimieten, internet loopt hier achterrrr. (we zitten zelfs op dit appartement al over onze datalimiet heen waardoor het heel traag word, alleen door wat muziek streamen)

Dussssssssssss flink verhaal, wederom weinig boeiends. Maar ik en Merie hebben al een tijdje geleden bedacht dat dit blog meer voor ons is dan voor eventuele andere mensen die dit lezen. (als ik de mooie enquete moet geloven zijn dat er momenteel 3 ofzo....)
Wij kunnen straks als we eenmaal gesettled zijn en een dag rust hebben, rustig teruglezen over de afgelopen periode. Voor ons is het namelijk een grote

BLURRRRRRRR

3 opmerkingen:

 1. no please don't stop blogging:(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We kunnen zelfs op het grote scherm jullie verhalen lezen in de cleanroom:( Oeps....natuurlijk in de pauze want we hebben het zo druk op het werk:)
  no worries mate...

  TEM FAS

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig.

  ik ben blijkbaar op het verkeerde moment bij FEI gestopt...
  anders had ik nu de hele dag lekker kunnen internetten! ipv in dit heerlijke warme land op het strand liggen :(

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!