zondag 8 november 2009

zondag 8 november

Vanochtend maar eens geprobeerd Ikea brood te bakken (jaja ze hebben een ikea hier en verkoopt ook nog eens eten, waaronder broodbakmixspul). Hmmmmjammmie eindelijk eens brood waar ik niet iemand mee dood kan gooien. Onze broodbakskills zijn nog niet heel geweldig (brood was nog wat plakkerig aan de binnenkant), maar het was een heel stuk beter door te slikken dan wat ik tot nu toe gewend was:).

Na de lekkere lunch zijn we naar Kings park gegaan en hebben echt genoten. Het was best druk, maar er heerste een heerlijke relaxte, vrolijke sfeer. Alles is gratis van het auto parkeren tot aan het gebruik van bbq's die daar staan aan toe. Grote groepen mensen hadden allemaal stoelen en tafels en stoelen meegenomen en waren daar lekker aan het eten, drinken en genieten.
Het was echt super! Midden in het centrum (via de freeway zijn we er binnen 5 minuten), toch geen autogeluiden, rustig en dat terwijl het zondag is met heerlijk weer.
We zijn weer extra gemotiveerd om ervoor te zorgen dat we ons hier kunnen settelen. Ja, Perth heeft wel redelijk wat we zochten.

We hebben ons dan ook al zodanig aangepast dat we het vrijdag koud vonden.Hahhhaaa, als ik dan bedenk wat het weer in Nederland is, hebben we absoluut niets te klagen. Sorry jongens, maar de lucht is echt heel blauw hier en het valt op als er 1 klein wolkje voorbij komt (dat verwacht je niet) met een frisse wind van zee:)

Ik ga nu tv kijken, we hebben helaas maar keuze uit de 4 gratis zenders, maar zelfs te reclame vinden we (nu nog) boeiend.

Liefs Merieke

4 opmerkingen:

 1. hey hey

  fijn te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben..en lekker aan het genieten zijn...en dat weer...lekker hoor...hier is het echt heel koud vergeleken bij jullie. al scheen vandaag hier wel lekker de zon. maar met maar 8 graden is het echt fris.
  nou hihi slaap lekker..want het zal al bedtijd zijn bij jullie

  liefs Vanessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He! Geen update vandaag?! Ons wel een beetje op de hoogte houden he! :-)
  btw: mooie ozzie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Merieke and Jan,
  I hope everything goes well with you guys, you are really brave, and wish you all the best! You got greetings from my father, he wishes you all the luck! Let's keep in touch, we may see you somewhere sometime in Australia!

  Yuki

  BeantwoordenVerwijderen
 4. merieke en Jan

  are you sleeping? Delaatste berichtgeving dateert van zondag 8 november.
  Het is hier al woensdag
  So far so good: huisje boompje nu de beestjes nog
  hopelijk zijn de bomen niet te hoog voor de katten als ze er uit vallen.Liefs uit Roosendaal

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!