donderdag 5 november 2009

Speed integration

Mooi!
Dag 4 zit er weer bijna op. De avonden gaan we toch maar wat rustiger aan doen anders gaan we HELEMAAL niet doen waarvoor we hier zijn --> RELAXEN.

Dag 4 hebben we oa. een afwasteil en een auto gekocht.
Een hele mooie grijze met handvaten (ik heb het over de teil). Vaatwasmachine hier in het appartement is te lastig voor ons, als we geen (hele grote) stapel afwas hebben staan is het moeilijk in te schatten wanneer we de afwas moeten doen. De vaatwasmachine iedere keer aanzetten aan het einde van de dag is een beetje zonde van water en stroom enzo. (net doen alsof we groen bewust zijn) Daarbij vergeten we het kreng iedere keer aan te zetten. Grijze afwasteil met handvaten it is.

De auto... sja.... een blauwe... volgens mij een honda, maar pin me er niet op vast! (moet nog eens op het bonnetje kijken) Pasgeleden heel veel zooi uit ons huis laten halen door een honda Jazz? dus die beviel wel. Bij de eerste dealer waar we kwamen (die ik gevonden had op internet), hebben we er gelijk maar eentje gekocht. Voor dit soort triviale zaken hebben we natuurlijk helemaal geen tijd. (daarbij hebben we de ballen verstand van auto's en kunnen ze ons van alles wijs maken, dus hoe minder je met autodealers praat hoe beter!)
Morgen even ophalen nadat we bij de katten zijn geweest weer en voordat we de huurauto moeten inleveren. Wat een timing allemaal.

Morgen gaan we dus weer verder met huizen zoeken en andere dingen.

Had ik al verteld over die stoere printer die ik gekocht had? Kon er via wifi mee printen en scannen en kopieren en faxen deed ie ook al! Kost wat maar dan heb je ook helemaal geen ene donder. Heb er welgeteld 0 geprinte paginas uit gekregen. Het lag niet aan de cartridge want na enig schudden bleek dat er voldoende in zat. (ook op de meubels... oeps).
Dus dat kreng is weer terug naar de winkel. (en voordat ik van die "wijze" reacties ga krijgen dat ik het folie van de cartridge had af moeten halen, nee.)

Aantal keer no worries geteld vandaag:
100 keer.

No worries


2 opmerkingen:

  1. He Jan, Merieke, fotoooooss!! dat plaatje we bid you farewel kan wel vervangen worden door een mooie zonnige foto toch?!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt erg goed allemaal, maar wel erg druk en weinig laid-back. Al kangoeroes gezien of koalas geknuffeld?
    Sluit me verder helemaal aan bij de vorige reactie; foto's, voral van die mooie wasteil enzo.
    Take it easy en veel succes met vinden van huisje en werk

    BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!