donderdag 26 november 2009

Gefeliciteerd?!

Als ik het goed begrijp gaat mijn andere broer nu ook al trouwen?
Jan en Merieke willen JULLIE (Rob en Miriam) bij deze van harte feliciteren met deze GROTE HELE GROTE (WEET WAAR JE AAN BEGINT GROTE) stap ;)

Kan beter gaan emigreren, dat stelt echt geen flikker voor!

We hebben nu nog 3:40 om dit bericht af te maken aangezien we nog steeds in een mall (internetcafe) zitten.

Merieke heeft nu ZEKER een baan, lange tijd onduidelijk maar nu is het dan toch echt HELEMAAL (bijna) zeker.

Katjes zijn bij ons THUIS!! eindelijk. foto's komen :)

Bootspullen jammer genoeg nog steeds niet geregeld, gaat iets mis bij de duane. Cocaine meesmokkelen naar australie was een slecht idee.

Thuis nog geen internet omdat onze buren geen flikker van techniek afweten en problemen hebben met een of ander vervelend internet bedrijd en dus maar gewoon de modem van de muur lostrekken waardoor ik weer geen internet thuis heb. (we hebben 3 minuten internet gehad ofzo)

OHHNEE nog 50 seconde SNEL dit bericht publiceren

3 opmerkingen:

 1. Ik had je toch al verteld dat je die Magic Mushrooms daar ook wel kon krijgen... :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nondekanon....
  Kom je terug uit de USA, moet je gewoon anderhalf uur lezen van wat er allemaal gebeurdt is. Maar ik zie wel dat het goed gaat komen. Mooie blinka-blinka-Casa hebben jullie!!! Tis wel wat anders dan Eindhoven hoor ik. Maargoed, hier is die oude sok uit spanje ook al weer aangekomen, alle winkels liggen weer vol met pleuraria en het begint ook langzamerhand kouder te worden (hebben jullie nog een logeeradres daar?? ). Maargoed, Merieke is hard aan het werk en Jan? Uitkering of een vereniging aan het opzetten ten behoeve voor glasvezel in heel Australie??

  Groeten Jaap

  p.s. Ik wilden op 'onbekende' in jullie pool stemmen... maar dat kan dus al niet meer. Big Worrie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sjonge jonge. Ff niet gelezen en meteen weer een heel end achter. Tja en ook ik kon al niet meer mee doen aan jullie mooie enquete, tja. Dan maar geen vrienden, haha.
  Maareh, hier is het een zachte, wegwaai winter. Tjees, echt niet normaal hoe hard die wind kan blazen. Jammer dat hij af en toe ook wat water mee laat liften, brrr.
  Nog een weekje en de goedheilig man gaat weer terug naar Spanje. Dan kunnen de chocolademannetjes weer gewoon een kerstmannenoutfit krijgen.
  Maareh, keep up the good work. Succes met je nieuwe baan Merie, ennuh Jan succes meyt het schroefjes draaien. Is vast lastig nu je geen hulp meer kunt krijgen ;)

  Groetjes Ilse (en ook van Peter ofcourse)

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!