woensdag 28 november 2012

Hiep Hiep Hoera

Jeej, wat is het lang geleden dat we een blog hebben geplaatst. Jan moet wat meer schrijven!


Inmiddels is er weer heel wat gebeurd. De rollen zijn omgedraaid en nu is Jan de harde werker en ben ik de werkloze student.En.....Ik ben 34 jaar oud geworden, wat we gevierd hebben in Albany:


Jan heeft voor een groot gedeelte van de dag het party hoedje opgehouden. Nooit meer zal ik partyhoedjes kopen. Ik heb er voor moeten boeten.......:)

Albany is de holiday bestemming. Met 25 graden (in tegenstelling tot 35 graden in Perth) was het uitstekend wandelweer.  Porongerup park is een echte aanrader.
 De berg op in bos wat de nodige schaduw geeft en dan 360 graden uitzicht! Weer terug beneden een relaxte picnic plek om uit te rusten en wat te eten/ barbequen.


Two peoples Bay met teveel vliegen (op een bepaald moment telde ik meer dan 30 vliegen op Jan's rug)En de een stukje van de eindeloze biblium track:Ook hebben we (eindelijk) een huis gekocht en daar ben ik momenteel druk in bezig, anngezien er heel wat gedaan moet worden en ik niets beters te doen heb. Zou graag een part--time baan willen hebben, maar die zijn niet voor het oprapen. Jan draagt zijn steentje bij in de avonden en in het weekend. Arme Jan. Vandaar dat we broodnodig er even tussenuit moesten.
En aan jullie voorgetseld onze niewe kat:
                                          Hij is jong, speels, onzeker en met wat geshiedenis.......

                                                                        DEAN

Volgende keer hoop ik jullie te kunnen vertellen over mijn fantastische baan. Dat zou het plaatje compleet maken.....

Veel liefs en dikke knuffel,
Merieke

7 opmerkingen:

 1. Lekker zeg. Klinkt en ziet euit als een herlijke verjaardag. Behalve dan dat hoedje natuurlijk. Ik dacht dat je wel redelijk wat te doen had voor je studie, maar valt mee zo te horen. Groetjes en tot op de skype

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej Jan en Merieke,

  Toevallig dat ik weer eens op jullie site keek. Of eigenlijk niet toevallig, want ik ben vanalles aan het uitzoeken over Australie en dacht toen, ach wie weet hebben ze weer wat geschreven.
  Maareh goed nieuws (of slecht nieuws, net hoe je het bekijkt, haha). Wij komen australie onveilig maken. We hebben het er al lang over en nu beginnen de plannen concrete vormen aan te nemen. Volgend jaar willen we met de kids drie maanden door jullie mooie land gaan trekken. We zijn van plan een camper te huren en tussen Melbourne en Perth te gaan trekken. Tips?
  Peter gaat je nog mailen. IS makkelijker. Is dat ik op jullie site keek.

  Oja ennuh: gefeliciteerd met je verjaardag Jan, gefeliciteerd met jullie huis en succes met het vinden van een leuke baan!!
  En tot volgend jaar!!

  Groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Ilse!
  Je hebt het berichtje op 1 januari geschreven, betekent dat dat jullie pas in 2014 gaan komen?
  Maar wat gaaf! dus jullie gaan across the nullabor? Zo ver zijn we helaas nog niet gekomen maar het gaat hoe dan ook een avontuur worden lijkt me.

  ik heb nog geen email gezien dus daar wacht ik nog wel even op, dat praat makkelijker. en anders is er nog altijd skype.

  gelukkig nieuw jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Broertje,

  Hoe is het met het huis? fotoos!!!

  Marno.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Merieke,
  Ben jij de dochter van Ria Kokke?
  Ik was een goede vriendin van haar maar we zijn elkaar uit het oog verloren.
  Wil je mij s.v.p. mailen op hanenjohn@hotmail.nl
  Alvast bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!