vrijdag 27 april 2012

BOMBS AWAY

Nouja dan.... omdat blijkbaar heel veel mensen willen weten wat ik doe zal ik het even uitleggen. (this one is for you willem)

Ten eerste ben ik nog steeds een control systems engineer... (ik automatiseer dingen..../maak mensen overbodig) Alsof dat niet niet tof genoeg is krijg ik in dit bedrijf ook nog de kans op te helpen met het letterlijk opblazen van de natuur. Jaja je leest het goed ik werk nu met BOMMEN.
BOM VRACHTWAGENS om iets precieser te zijn (onder andere).


Dit werk is me op het lijf geschreven.


Een van de vele mine sites.

Ja misschien zou ik liever iets doen met dat populistische groene energie gebeuren, maar voor dat soort banen moet je eerst 10 jaar ervaring hebben. Alleen krijg je die ervaring natuurlijk niet zomaar. Dus voorlopig gaan we maar dingen opblazen!

4 opmerkingen:

 1. You rebel you. Groet rob

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Jan,
  Ik lees ook nog sporadisch tussen de drukke werkzaamheden door wat jij nu allemaal uit aan het spoken bent daar aan de andere kant vd planeet...

  Beetje alles op aan het blazen daaro!
  Klinkt wel echt als iets voor jou :-)

  Grtz,
  Erik vd Ven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hej Jan en Merieke,

  Gezien jullie fanatiek schrijvers zijn bezoek ik regelmatig jullie site. Ehm, nouja ik lees jullie site vaker dan dat ik bommen maak. Maareh, jij bent (niet) goed bezig zie ik :) Nog steeds druk aan het knallen. En Merie alweer druk opzoek?
  Hier kun je maar beer je baan houden. Om mij een zie ik allemaal contracten die max 2 keer verlengt worden en dan kun je opzouten. Oftewel als je iets nieuws wilt: join the club. Op mijn functie(een baan die ik voorlopig maar niet op zeg) waren al 120 sollicitanten. Ahum. Good luck.
  Verders is het hier eindelijk zomer. De kleine (inmiddels alweer 2 en ruim een half) maken het goed. De ik ben twee dus ik zeg nee fase is volop bereikt. Echt humor. Mooi hoor dat klein spul. Haha.

  HAve fun daar aan de andere kant van de wereld. Groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. he mannetje, tijd voor een nieuwe update! staat nog niks over riante villas enzo op! ;-) M.

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!