zaterdag 26 november 2011

Promotie!

Sinds maandag ben ik Senior Recovery worker. 
Mijn harde werken wordt afbetaald:).Niet slecht gedaan na een jaartje werken, al zeg ik het zelf.

Maar natuurlijk zit er een staartje aan, dingen gaan hier nu eenmaal niet simpel. Omdat deze functie nieuw is en iedereen een 'eerlijke' kans moet kunnen krijgen op deze baan, wordt de functie over 2 maanden geadverteerd en zal ik er ook op moeten solliciteren, maar omdat mijn manager dringend iemand nodig heeft, en ik min of meer haar plaatsvervanger ben op de dagen dat ze niet aanwezig is en ik daar dan ook voor betaald wilde worden, ben ik nu al aangesteld om de tijd te overbruggen. (ik heb laten doorshemeren dat ik een andere baan ga zoeken als er niet iets verandert). En ik zou zeggen, dat die 'eerlijke' kans niet zo eerlijk is, omdat ik de rol al aan het uitoefenen ben.....
Het grappige is dat er dan niet nagedacht was over wie mij dan in de tussentijd gaat vervangen. Dus officieel heb ik nu 2 fulltime banen. Niet dat het heel veel gaat uitmaken, want ik was de rol van senior recovery worker toch al aan het uitvoeren. De grootste taak die ik erbij krijg is het geven van supervisie aan mijn collega's. Helaas moet dat  iedere 6 weken en met zo'n 15 man loopt dat snel op.
Helemaal grappig is dat ik op dit moment geen werkplek heb. De laptop waar ik op werkte heeft het gelukkig compleet opgegeven en er is een mini bureau in het kantoor van mijn collega's wat iedereen gebruikt als tafeltje.

Hmmm....als ik dit zo opschrijf, lijk ik wel gek om te blijven....Ik kan met de meeste van mijn collega's heel goed opschieten, mijin baan op zich is heel erg belonend, ze zijn flexibel en het is lekker dichtbij.
Duss...voorlopig ga ik het nog even heel erg druk hebben. Vooral met kerstmis, want dat is altijd een uitdagende periode.

Ik wens jullie alvast een hele fijne Sinterklaas. Mijn god, wat ben ik blij dat ik die liedjes niet aan hoef te horen. (Behalve van Jan dan, die ze het hele jaar door neuried, zodat ik ze lekker de hele dag in mijn hoofd heb).
En hopelijk niet te veel stress met de kerst aankopen. Ik zag net een foto in de krant van America: " zwarte vrijdag" met mensen die pepperspray en hun geweer in een winkelcentrum hebben gebruikt uit zelfverdediging in verband met de 'kerstgekte'.

Hier beginnen wij ons meer druk te maken om de bushfires. Er is op dit moment een grote aan de gang een paar honderd km ten zuiden van ons. Op zich wonen wij redelijk veilig, maar waar mijn werk is, in de heuvels, kan het makkelijk snel uit de hand lopen.


Heel veel liefs en een warme knuffel,

Merieke

1 opmerking:

  1. He Merieke, Jan!
    Het is leuker te reageren op een fijn dan om een treurig bericht maar het is wel echt rottig van Tiger. Het leek me een heel mooie kat en blijkbaar waren jullie erg aan hem verknocht.
    On the bright side de promotie!!! super gedaan Merieke!!! Eindelijk de waardering die je verdient! Helemaal goed. Voldoening uit je werk, collegas waarmee je goed over weg kan, en waardering, dat is niet makkelijk gevonden. Super dus. Langzaam maar zeker lijken de dingetjes toch op hun plek te vallen. Het zal nog wel een poos duren voordat jullie echte echte Ozzies zijn, maar dit is een aardig begin. Tot snel weer op de skype! Marno.

    BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!