zaterdag 5 maart 2011

Tsja.......soms zit het mee en soms zit het tegen....

Binnen anderhalf jaar tijd gaat onze tweede auto waarschijnlijk total-loss verklaard worden. Net als bij Jan is er iemand achter op me ingereden, alleen ik stond stil.
Op waarschijnlijk een lichte  hersenschudding na, ben ik ok. Maar zo zie je maar weer dat een ongeluk in een klein hoekje ligt. Haar eerste reactie: "Toen ik opkeek stond je stil." Ja, dat moet je als je af wilt slaan en er is tegemoet komend verkeer. En waarvan moest je opkijken?
Nu maar afwachten wat er gaat gebeuren. Met al de trainingen die ik de komende tijd heb, zal ik toch een auto nodig hebben. Haar verzekering zal uiteindelijk wel uitbetalen, daar ben ik niet bang voor. Het was duidelijk haar schuld. Maar op wat voor manier en hoe lang het gaat duren is niet duidelijk.

word vervolgd....met een nieuwe auto...?


veel liefs

2 opmerkingen:

  1. Balen zeg. En wat zonde van die moooooooooie auto.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even een toevoeging hoor. Mijn auto ongeluk was in juli... dat is dus 2 auto ongelukken in minder dan 1 jaar. Bloody aussies kunnen echt niet rijden, waarschijnlijk omdat ouders hun kinderen mogen leren rijden (op hun 16de) en dus nauwelijks of niet les krijgen van een fatsoenlijke instructeur. In nederland kost je rijbewijs misschien wel meer, maar je gezondheid en minder auto's afschrijven is ook wat waard.

    Let er op: ga je rijden in australie; zorg voor een fatsoenlijke verzekering. (een gewaarschuwd mens telt voor 15.3)

    BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!