donderdag 17 maart 2011

En momenteel zit het tegen....

Ik zal toch maar even een toevoeding schrijven aangezien de post van merieke niet helemaal serieus genoeg was (bleek uit enkele reacties)

Het ongeluk was dermate heftig (ze zal met ongeveer 50km/h geraakt zijn toen ze stil stond) dat Merieke deze week nog thuis is vanwege klachten. Op zich denken we dat alles wel goed komt met Merieke, maar het brengt wel weer allemaal zooi met zich mee. Zoals formulieren die naar een verzekering gestuurd moeten worden zodat uiteindelijk betaalt kan worden voor deze week. (verzekering technisch zitten dingen hier toch anders in elkaar)

We hebben de quote terug van de panel beater (lui die beschadigde autos repareren), met dat de auto voor 8200$ aan schade heeft. Aangezien we de auto vorig jaar gekocht hebben voor 8500 en dat een auto afschreven is als het meer dan 80% van de dagwaarde kost om te repareren, is dit nu dus (bijna) officieel de 2de auto die we afschrijven in 1 jaar.
Volgende week gaat een persoon van de verzekerings maatschappij er ook nog naar kijken en dan kunnen we dus auto nummer 4 gaan kopen (in anderhalf jaar).

bleuh

edit:

Ik denk dat ik al besloten heb wat de volgende auto gaat worden. Hij is misschien wel iets minder zuinig dan die Honda Jazz maar hij heeft wel andere attributen die nuttig kunnen zijn.
(Merieke stuurt en ik bescherm haar tegen evil australische "niet kunnen rijders")

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

JAAA plaats een reactie!