donderdag 10 februari 2011

foto's

Afgelopen week was het even spannend of dat we moesten evacueren, ons huis moesten verdedigen of dat de bosbrand langs ons af bleef gaan. Tsja, dit was dan toch wel heel dichtbij: (ongeveer waar de rook is, ligt mijn werk)Hier een foto van Australia day: Zonder picnicstoelen, coolbox en vrienden/familie voelden we ons toch wel een beetje als outsiders.

Oh ja en soms kom je dan toch weer een spin tegen als je net naar bed wilt gaan:

Onze Barbie:En volgens Jan kunst:


In het weekend trekken we er regelmatig op uit (we controleren het weer niet eens van te voren; 9 van de tien keer is het toch zonnig en lekker weer). Maar ja, dan krijg je dan toch wel te maken met andere dingen, zoals continue vliegen die in je ogen/oren/neus willen kruipen. Dan maar rond lopen met een tak zwiepend rond je gezicht. Wel opppassen dat je je zelf niet slaat Jan.


Maar het uitzicht is mooi:Nog wat foto's van onze katten:En de papagaaien in onze tuin die vreselijk veel herrie kunnen maken:

2 opmerkingen:

 1. wauw...ik wil ook zo'n uitzicht. Echt super mooi.....
  Maar die brand kwam wel erg dicht in de buurt.
  Vind het zo leuk om zo met jullie mee te lezen..zo mooi om te zien hoe jullie je droom naleven.

  xxx Vanessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Peter, Ilse en Lynn17 februari 2011 om 01:25

  Die brand is dus mooi langs jullie heen gegaan. Gelukkig maar. Anders wel zonde van het mooie huisje ;) En wat een uitzicht zeg. Helemaal jaloers. Nouja niet helemaal. Hier is het ook wel goed te vertoeven. Het was vandaag lekker zonnig :)

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!