woensdag 13 oktober 2010

WEER NIEUWS!

Voor de mensen die een tijdje niet gekeken hebben -> LEES VOORAL EERST DE OUDERE BERICHTEN!

Voor de mensen die trouw idere dag kijken en bijna iedere dag teleurgesteld worden dat er weer geen nieuwe post is..... dit is je beloning ;)

We zijn hier in Australie weer lekker gek bezig! Vorige week woensdag heb ik dus mijn contract getekend en afgelopen maandag heeft merieke te horen gekregen dat ook zij een baan heeft. Toen zijn we maar gelijk (nadat de champagne op was ongeveer) begonnen met dingen in te pakken hier in huis en ons klaar te maken voor de verhuizing. Dinsdag zijn we naar een huis gaan kijken wat te huur stond dicht bij merieke haar werk (ongeveer 5 minuten rijden voor haar), wat vanaf hier zo'n 45 minuten rijden is. Het was ontzettend druk bij de bezichtiging (meer dan 20 andere mensen). Woensdag ochtend alle formulieren en bewijsstukken ingeleverd (en dat was nogal wat) en ZOJUIST gebeld dat we gewonnen hebben! (zo zeiden ze het niet maar zo voelt het wel)

Het huis:ik moet eten!

1 opmerking:

  1. Hey, ik blijf niet aan de gang met dat feliciteren :) Hoeveelste huisje is dat nou al daar?
    Veel succes met de kat, die zal het inmiddels ook wel een keer gezien hebben met telkens de hele buurt onder de duim te mauwen... Of heeft ie 'in elk steegje een teefje'? :)

    BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!