vrijdag 1 oktober 2010

STOP DE TIJD!

GOED NIEUWS!

JAN HEEFT EEN BAAN (AANBOD)!!!

Na 11 maanden (bijna precies) is het eindelijk gelukt een bedrijf zo gek te krijgen om me een baan aanbod te doen. Het ging een beetje vreemd aangezien ik een interview had vorige week in het bedrijf en ik zelf al dacht dat ik niet uitgenodigd zou worden voor nog een gesprek. Maar blijkbaar was de baas (ik wist niet eens dat ze de baas was) DERMATE ONDER DE INDRUK van mij dat ik uitgenodigd werd voor een interview voor een andere baan. Dat gesprek was dus gister en een baan aanbod volgde om 18:50 savonds....

Het is een niet al te groot bedrijf (Advantage air - http://www.advantageair.com.au/) waarin het ook nog niet precies duidelijk is wat ik allemaal ga doen. Ze zijn schijnbaar heel flexibel en in eerste instantie moet ik me gaan richten op het verbeteren van bepaalde processen. Hier komt mijn bedrijfskader achtergrond en engineering achtergrond dus van pas. Aan uitdagingen gaan er iig geen gebrek zijn en aangezien dit emigreren zijn interesantste periode gehad heeft (;)) ben ik wel weer toe aan iets nieuws!

Nog meer goed nieuws:
Merieke heeft een interview komende maandag! Het zou zomaar kunnen zijn dat we beiden binnen een week plots fatsoenlijke banen gaan hebben! Het is een counselling baan en ze is er ERG enthousiast over. Betekent wel dat we wederom moeten gaan verhuizen omdat het een uur rijden is vanaf hier.

Ander nieuws:
De mooie gele hyundai getz is eindelijk uit onze garage! Verzekerings maatschappij heeft betaald en ik heb vervolgens de auto prive doorverkocht. Toch nog zo'n 1700 dollar winst op gemaakt :p

Voor de rest:
Bedankt voor de steun die we gekregen hebben na het overlijden van Tommie. We hebben hier in Australie ondertussen al heel wat meegemaakt, maar dat was zeker het dieptepunt. We hadden gehoopt dat hij erbij had kunnen zijn wanneer we eindelijk een huis zouden kopen maar het mocht niet zo zijn. Een lichtpuntje is dat we iig allebei de tijd hebben gehad om er mee om te gaan voordat we misschien plots beiden een baan hebben.

Hopelijk volgt spoedig nog meer goed nieuws van merieke!

3 opmerkingen:

 1. He Broertje! Ja sprak je vanmorgen natuurlijk al, maar ben erg blij voor je. Snel tekenen zou ik zeggen en dan aan de slag. Tikt Marieke haar baan ook nog even binnen en dan is het toch een eerste aanloop fase die jullie achter jullie kunnen laten. Met goed gevolg afgelegd! spreek je morgen nog ff, kan je Sam (6kg schoon ad haak) nog even bewonderen :-) Lrz! Marno.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej wat goed. Jij een baan en Merieke ook vast en zeker ;) Heel veel plezier en succes met je/jullie nieuwe functie(s).

  groetjes Peter, Ilse en Lynn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey Gefeliciteerd met jullie nieuwe baan, ik dacht dat Jan nooit meer wilt werken? althans dat zei ie toen hij nog bij FEI werkte.
  Huisje,boompje, beestje zo ken ik jou niet hoor Jan! Anyway veel succes met jullie nieuwe baan. groetjes Khanh

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!