vrijdag 15 oktober 2010

Jan maak eens je verhaaltje af....

Inmiddels zijn we weer een paar dagen verder en heeft Jan de andere foto's van ons toekomstige huis nog niet geplaatst.....Het is een huis met 4 slaapkamers en 2 badkamers. En eigenlijk een vrij standaard huis die ze hier met duizenden per maand uit de grond stampen.
Het huis ligt lekker dichtbij van mijn  werk en in het Zuidoosten van de stad, tegen de heuvels aan. Dus we hebben het mooie uitzicht van de zee verruild tegen de bergen:). En maandagmiddag krijgen we de sleutel.
Misschien wel grappig om te vermelden dat we dachten dat we gisteren het contract konden tekenen met sleutel en dat we 's ochtends al een verhuiswagen hadden gehuurd en toen het telefoontje kregen dat we er niet eerder in kunnen dan maandag. OEPS... 
Gelukkig hadden we de truck nog niet ingeladen. We zijn snel met dingen en soms dus iets te snel....

Dus plotseling hebben we een paar dagen niet veel te doen en dan volgende week wordt het een drukke week voor ons met verhuizen, nieuwe baan, psychologische test of ik niet gestoord ben (Hmmmm... misschien hadden ze dat beter kunnnen doen voordat ze me aangenomen haddan...), tweede auto en misschien een andere kat. En dan denk ik dat we het wel weer even rustig gaan houden. Maar we zullen jullie wel op de hoogte houden van ons hopelijk wat saaier leven:)                                                                                                                     

3 opmerkingen:

 1. jeeej saaier leven

  Ik had het veel te druk om het verhaal af te maken.

  En ja een verhuiswagen huren voordat je de sleutel hebt of zelfs een afspraak hebt om het contract te tekenen kan blijkbaar ook in je nadeel werken. We proberen TE efficient te zijn. Gelukkig kregen we ons geld terug van de lieve mensen van AVIS.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, dat zou zo een actie van ons kunnen zijn. Fijn dat Avis jullie actie wel kan waarderen (lees nog jaren als kantoorhumor gebruiken) en jullie je geld terug hebben gekregen.

  Heel veel plezier en succes met de nieuwe banen en het nieuwe huis.

  Groetjes Peter en Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supertje vet zeg. Een baan en een nieuw huis en een auto. Wat wil je nog meer...
  bevalt het werk jullie een beetje?
  Jan, is je nu al duidelijk wat je moet doen op je werk, of is je werk om de hele dag met je voeten op het bureau te zitten terwijl je counter strike speelt? Is overigens een hele uitdaging.
  Miriam heeft inmiddels al een behoorlijke toeter. De mini is lekker aan het schoppen.
  De verloskundige had gezegd, dat ik met een wc rolletje mini's hartslag kon horen. Dus ik luiteren...en luisteren........en luisteren....en luisteren....en....nu begrijp je het wel. Geen hartslag te horen. Dus nog maar eens vragen aan de verloskundige. Die vervolgens doodleuk zei dat je dan wel heeeeeeel veel geluk moet hebben. Lekker is dat :)
  Groet,
  Rob

  ps. Met Firefox kan ik geen reactie meer plaatsen

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!