zondag 31 oktober 2010

Een jaar in Australie

Jajaa, vandaag rond deze tijd zaten Jan en ik in het vliegtuig op weg naar Perth. Een stad waar we nog nooit geweest waren aan het andere eind van de wereld om daar te gaan wonen, werken en leven.

Het is onvoorstelbaar wat we in de tussentijd allemaal al meegemaakt/ gedaan/ gehad hebben: 4 verhuizingen; 4 banen; 3 auto's; 3 katten; auto ongeluk; Nederlandse belastingen; Australische belastingen; volledige nieuwe huisinrichting; leren brood bakken...en ik mis vast nog wat dingen....

Het leven is hier zoals ik hoopte dat het zou zijn: vooral veel rustiger en veel meer het buitenleven. Vanmiddag waren we naar zee gereden en ik zei dat het druk was, zelfs voor een zondag. En dan bedoel ik dat de GRATIS parkeerplaats recht aan zee halfvol was.
Voor de rest heb ik eindelijk baan die voor mij een goede uitdaging gaat zijn. En het fultime werken is naast de rompslomp van verhuizen, nieuwigheid, hebben van allergieen en de gebruikelijke huishuidelijke taken wel goed te doen, denk ik. Het goede van het bedrijf waarvoor ik werk, is dat ze liever mensen aannemen die ook wel eens een mindere periode in hun leven hebben gehad. En het mooie is, ik mag niet eens overwerken of in het weekend werken. Daar ben ik te duur voor.

BINNEN HET JAAR HEBBEN WE ALLEBIJ EEN BAAN DIE GENOEG UITDAGINGEN VOOR ONS HEEFT. I think: a job well done:)

Oh nog even terug op de 3 katten... We hebben inmiddels een nieuw familielid: Tiger. Henk is er nog wat bang van, en Tiger zelf heeft wat problemen om onder de bank vandaan te komen. Maar als hij eenmaal zichzelf laat zien is het een echte knuffelkat. Laat ik het zo zeggen: het is een projektje.

Ik ga nu nog wat verder nostalgisch zijn met Jan.

Hele fijne zondag en veel liefs,

Merie(ke)

4 opmerkingen:

 1. Hey mensen

  Fijn te lezen dat jullie je draai er hebben gevonden. Had het ook gelezen van jullie kat..heel erg..weet wat je voelt. Hier is ons suf van de week dood gereden :-(
  Ik kijk nog regelmatig op jullie site en vind de verhalen die jullie typen erg leuk..dus ga vooral door zou ik zeggen.

  Heel veel liefs uit een erg nat landje
  vanessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej daar, alles goed?!
  Hier schijnt het deze week alweer te gaan vriezen en er is zelfs een kans dat de witte vlokjes naar beneden gaan dwarrelen. Ben benieuwd. Verders gaat alles zijn gangetje.
  Gr Ilse en peter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd met je verjaardag;met wat je persoonlijk en met wat jullie samen hebben bereikt: well done

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!