dinsdag 20 april 2010

update(tje)

Hello my dear friends,

We wanted to update you on.......

oh ik nederlants praat.

We hebben wat nieuws, dus lees snel verder!

Nieuws 1:
Hier in het HEERLIJKE Perth gaat alles nog steeds goed. Ik (John) en Merieke (Merie) hebben allebei een baan. Jammer genoeg is die van mij nog niet helemaal vast en dus ook niet een vaste bron van inkomsten.
(Ik werk bij de Australian post een beetje post op en neer gooien (want dat is eigenlijk het enige wat ze doen met post... gooien (en soms schoppen en slaan)))

Nieuws 2:
Merieke is nu een geregistreerd counselor! Dat betekent dat ze nu beter op banen zou kunnen solliciteren en een eigen praktijkje eventueel beginnen. Alleen heeft ze daarvoor wel een ruimte nodig en dat heeft dit huis niet :(

Nieuws 3 (let op de mooie overgang van nieuws 2 naar nieuws 3):
We gaan VERHUIZEN! niet heel ver weg maar wel naar een mooier groter (iets duurder) huis.

Het huis waar we nu in wonen heeft maar 2 slaapkamers en een kleine badkamer. In het nieuwe huis (3 slaapkamers) zou Merieke haar counselling praktijk kunnen beginnen en hebben we 2 badkamers en 2 woonkamers.... we moeten nog even bedenken hoe we daar optimaal gebruik van gaan maken :)
Verhuren voor de mensen die ons komen opzoeken is misschien wel een optie.... hoe klinkt 300 euro per week?

Ohhja het is ook dicht bij een groot park EN we hebben ook onze eerste "redback" gespot....
die zat alleen jammer genoeg niet in het park maar bij onze NIEUWE VOORDEUR!

JEEEJ!?!!!?!?


De plaatjes van ons huis:


Nieuws 4?: 
Helaas, momenteel nog geen beter baan nieuws. Hopelijk binnenkort want het solliciteren gaat voort. Het vinden van de fatsoenlijke baan is moeilijker gebleken dan ik had gehoopt. Overgekwalificeerd zijn sucks :) (ondergekwalificeerd ook trouwens hoor!)
Mijn laatste job interview had ik een leuk gesprek met de 2 interviewers maar ze dachten dat ik me zo ging vervelen dat ik binnen 3 maanden ontslag zou nemen. Ik kon ze jammer genoeg niet duidelijk maken dat ik voor $80.000 per jaar (zo'n 55.000 euro) niet zomaar ontslag neem.... (DUHHHH)

oohh ik mag gaan eten!

doeidoei allemaal.

4 opmerkingen:

  1. vette shit zo'n spinnetje. Pas je wel een beetje op?
    Gaaf huis. Is al bijna het huis met Zwembad.
    Groet
    Rob

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje, wat een kast van een huis zeg! Nog even en dan lopen de bedienden rond bij jullie. Kunnen die mooi de spinnen weghalen, ahhh. succes met alles, groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sjiek, ik zie al een mooi plekje voor een hangmat...

    Groetjes Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  4. krijgen we nog een keer een update, of is het te druk met werk. Hier begint de lente nu een beetje, dus het strand is weer heerlijk in het begin van de avond.
    Groet
    Rob

    BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!