dinsdag 23 maart 2010

Flinke storm gister!

Gistermiddag hebben we eindelijk regen gekregen. En dat hebben we geweten! Flinke onweer/storm/windstoten en hagelballen zo groot als tennisballen.

Ik was bij een client toen het begon en het is verbazingwekkend dat de auto niet eens deuken heeft opgelopen van de hagel. Ik heb namelijk vandaag al flink wat auto's gezien die eruitzien als.....tsja....hoe zal ik het noemen....gatenkaas...de planeet Mars...?
Toen het gestopt was met regenen dacht ik wel naar mijn volgende klant te kunnen rijden, maar dat was iets te optimistisch. Wegen waren helemaal ondergelopen/bomen en electriciteitspalen op de weg/ bussen die zomaar ergens met gevaren lichten stil stonden en dat tijdens spitsuur. En om het nog spannender te maken begon het weer met bakken uit de hemel te komen. De rit naar huis toe was een van de meest spannende dingen die ik ook heb meegemaakt. Efteling is daar niets bij (knipoog). Het was echt een grote CHAOS!

Toen ik thuis kwam, deed het licht gelukkig wel, maar de stopcontacten niet. Jan liet me zien hoewel water/modder er in een van de buitenlampen was gekomen. Blijkbaar is er water bij de bedrading gekomen. Jaja...het is hier allemaal niet zo veilig gebouwd en ze zijn zeker niet voorbereid op regen. Volgens mij heeft geen enkele weg een fatsoenlijke afvoer hier.

Vandaag hebben ze voor vanmiddag weer storm voorspeld, dus het is even afwachten wat het gaat doen.

We zullen zien.

Knuffel Merie

5 opmerkingen:

 1. Jeetje ja...het was hier zelfs op het nieuws geweest dat het daar had gestormt. En dat er veel schade was en zo.

  Hoe is het nu met je meis? begin je je er al meer thuis te voelen?

  xxx
  Vanessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. so klinkt heftig! ben benieuwd hoe de 'winter' daar gaat worden. Misschien daalt de temperatuur wel naar 25 graden! ;-)
  Hoe is het verder? Is Jan ook al aan het werk of zit het nog steeds niet mee? Hoop dat het een beetje gaat allemaal.
  Dg! M.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi,
  Vandaag waaide ik hier ook bijna van de weg, maar ik geloof dat het bij jullie toch echt spannender was! :)

  Updatetje over de auto: rijdt nog steeds prima. Na een nieuwe accu (toen het zo koud was) en een nieuw lampje issie weer als nieuw, dus ik ben er nog steeds erg blij mee!

  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haai Nancy,

  Goed om te horen dat je nog blij met de auto bent. Met het vervangen van de accu heb je misschien ook wel het probleem opgelost wat wij eerst hadden (dat de auto het spontaan niet meer deed en vervolgens weer wel). We hadden dit probleem met onze nieuwe auto hier ook (fijn problemen meenemen naar Australie :)), en blijkbaar stond de accu helemaal droog. (daar hoort vloeistof in te staan blijkbaar :))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ja daar hoort water in, dat klopt :) en dat zat in jullie oude accu ook niet meer.
  Ik heb het zelf nog niet meegemaakt dat hij niet meer startte. Ben vanmorgen zelf met de auto uit een modderig weiland kunnen komen, dus heb er alle vertrouwen in dat de auto nog een tijdje blijft rijden!

  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!