vrijdag 12 februari 2010

Een apparte dag

Nee, het is geen apparte dag vanwege het weer. Wederom 30 graden zonder een spatje regen. Volgens mij hebben we hier ondertussen officieel sinds november geen regen gehad ofzo...

De reden dat het een apparte dag is omdat we eigenlijk 3 sollicitatie gesprekken hebben gehad vandaag met zijn tweeen. Merieke moest natuurlijk de baas boven mijn baas spelen door maar gelijk 2 sollicitaties in 1 te doen. (spreid je kansen heet dat)

Ik had ook een afspraakje bij een bedrijf. Ging allemaal best goed en leuk positief enzo TOTDAT ze begonnen over een commitment van 10 jaar.... omdat het zo specialistisch was en de training zolang duurt (ze kennen me hier nog niet, daarom denken ze dat).
Op een eerste afspraakje beginnen over je vast leggen voor 10 jaar zonder de ander echt te kennen..... bijzonder.....

anyway, ik betwijfel of ik hiervoor aangenomen ga worden dus. Geen baan is niet fijn, maar 10 jaar lang dezelfde baan is ook weer teveel van het "goede". (op mijn leeftijd zonder echte cariere progressie omdat het een klein team is)

ben benieuwd of ze bij ze supermarkt ook een 10 jarige commitment willen....

groeten

4 opmerkingen:

 1. Ach Jan, wat is nou tien jaar op een mensenleven. haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hmm 10 jaar in een bedrijf KAN nog wel. Maar dan moet het wel een fantastisch bedrijf zoals FEI zijn ;)

  Serieus... ja zeggen tegen 10 jaar als je niet eens je loon weet!?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Broertje (en Merieke natuurlijk)! Het lijkt erop dat het nieuwe er een beetje af is en nu een kleine back to earth plaats vindt. Niet erg leuk, maar ja, het kost wat tijd om dan echt te gaan wortelen daar (zoals jullie zelf al schrijven). Het komt vast goed allemaal. De moed niet opgeven hoor. Gewoon flink knokken. Nog een klein verhaaltje: Rob heeft ook flink moeten knokken. Zondag was ie behoorlijk beroerd de hele dag. Ja, dat was een toffe vrijgezellen ;-) hij had het echt niet zien aankomen (toen Onno de winkel kwam binnen lopen had ie ook nog geruime tijd nodig om zich te realiseren hoe of wat. Vervolgens is ie met de gps den haag door gestuurd (verkleed als vies mannetje met donkere zonnebril, grote snor en lange jas). waarbij het hoogtepunt toch wel was dat hij in de hoerestraat een paar keer op en neer moest lopen (om een nummertje te vinden). Erg ongemakkelijk voor hem. Uiteindelijk geweest klimmen om te eindigen in een aantal (erg erg erg foute) kroegen. Zal je binnenkort even updaten via de skype. Lache hoor.
  Tot dan!
  Marno

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ps. dat eiland zag er erg tof uit zeg! mooie fotos!

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!