dinsdag 8 december 2009

I know some people that know some people

Netwerken, zo heet het spelletje hier.
De verhuurder van ons appartement, waar we de eerste 3 weken verbleven, had ik gevraagd (na 5 minuten met hem gepraat te hebben) of hij nog mensen kende in de electronics department. Ja hij kende wel iemand.
Die persoon gemailed met CV en dat hij het door mag sturen naar wie hij wil. Na een paar weken stuurt hij het door naar 2 mensen. Laat nou toevallig 1 van die personen een CEO (dat betekent BAAS) van een electronic design bedrijf zijn.
Hij had geen baan maar was wel geinteresseerd in een "chat", dus na wat gechat over de TELEFOON (pak was dus nog HELEMAAL niet nodig) bleek dat hij in januari MISSCHIEN wel iemand kan gebruiken. Of ik nog een paar keer wil bellen en misschien een keer wil langskomen op de office...

Zou dus zomaar kunnen dat deze vakantie er vanaf januari op zit en dat ik echt aan de bak moet.

Verder zijn we op onze eerste aussie bedrijfsfeest geweest (van merieke), er hing een beetje een vreemde sfeer want Merieke was niet de enige die niemand kende. Als supportworker kom je erg weinig in aanraking met je collegas die hetzelfde werk doen waardoor je eigenlijk alleen je baas kent.
Toch hebben we nog even leuk gepraat met een paar mensen om potentiele vrienden op te sporen. Zat er misschien eentje bij die ik en Merieke wel leuk vinden maar we moeten nog even gaan denken en kijken of ze populair genoeg is ;)

Voor de FEI mensen; ik heb net mijn eerste schroef alweer stuk gemaakt. Dit keer niet met steeksleutel 19 maar gewoon met een kruiskop schroevendraaier. Stomme schroef brak gewoon af....
Het huis begint hier al een beetje uit elkaar te vallen dus dat word nog leuk.

Alright ik ga maar weer eens andere nutteloze dingen doen.

6 opmerkingen:

 1. waar blijft foto met pak?
  Hoezo begint het huis uit elkaar te vallen???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahaa, het ligt dus niet aan het materiaal van Fei, maar aan jou Jan!! Hier kreeg je de voordeel van de twijfel, maar nu komt de aap uit de mouw:).
  Zonder gekheid, hoop dat die superbaan jou gegund wordt in januari...No worries mate:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey Jan, zo ken ik jou helemaal niet, netwerken, een pak aan, en vooral werk gaan zoeken. Toen jij net bij FEI kwam werken, vertelde jij mij dat jij weg uit nederland wilt zodat jij niet hoeft te werken en zeker niet de heledag naar de "stomme" flu screen zitten te turen maar heerlijk aan de strand of bij een boerderij gaan liggen zonnen.
  Zo te zien kun jij beter voortaan maar van de schroeven afblijven :O)
  succes met netwerken en hoop dat jij volgend jaar een baan krijgt bij het pak kunt gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij een boerderij gaan zonnen?? Waarom? Tenzij die boerderij aan het strand ligt met een zwembad natuurlijk.
  Voor de rest moet jammer genoeg eerst merieke een beetje beter werk gaan vinden (ze wacht nog steeds op haar diplomas voordat ze het grote geld kan gaan verdienen) Dan kan ik (weer) ontslag nemen en gaan chillen bij het strand/zwembad. Hopelijk midden volgend jaar ergens :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. BOEM... viel van mijn stoel... Jan in pak... Da's vette shit.

  Nog bedankt voor de felicitaties. En ja, we weten het zeker.

  groet
  Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet nog maar lekker van je vrije tijd Jan. Noem het een soort van voorbereidingstijd om de CEO een poepie te laten ruiken. En als ik het goed begrijp kan Merieke heel goed voor een hulpbehoevende zorgen ;)

  groetjes
  Rob

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!