dinsdag 22 december 2009

hard aan het werk

Jajaaa....ik ben eindelijk eens hard aan het werken. Inmiddels wil ik het aantal uren dat ik de komende 2 weken ga werken niet eens meer tellen. Vaak langs gaan bij kantoor helpt:) Dan weten ze je tenminste te vinden, zodat je extra werk krijgt (en volgens mij ook wel de leukere clienten).
Mijn baan bevalt me steeds beter. Ik begin zelfs wat van mijn pschychologen/counselling skills in praktijk te brengen. Alleen wordt ik dan wel vet onderbetaald. Ik maak stiekem erg lange dagen, omdat mijn reisuren niet uitbetaald worden. Zo heb ik gisteren alleen al 130 km in totaal gereden om van client naar andere client te komen. Komende dagen ben ik van 7 uur 's ochtends tot 19.30 uur 's avonds onderweg.
Gelukkig is dit alleen maar vanwege de feestdagen en in januari zal ik weer teruggaan naar mijn oude rooster. Maar dus wel even lekker verdienen aangezien tweede kerstdag, hier boxing day op zaterdag en maandag vieren, omdat ze vinden dat een feestdag niet op een dag in het weekend mag vallen.

Als het goed is is mijn diploma nu ook onderweg, dus ik hoop in januari mijn Nederlandse opleidingen hier te laten erkennen, zodat ik ook daadwerkelijk betaald kan worden naar het werk dat ik doe. Maar alles op z'n tijd. Tot nu blijft alles zeer voorspoedig lopen en in ieder geval mijn toekomstperspectieven voor banen zien er zeer goed uit. En het voelt aan als gewoon een kwestie van tijd totdat ik mijn baan op niveau en dan ook nog eens betaald naar mijn kwaliteiten!

Ik zal zeker proberen wat tijd over te houden komende dagen om te skypen. Waarschijnlijk in de avond hier, zodat jullie tijd hebben om fatsoenlijk wakker te worden eerst (knipoog).

En bedankt Noor voor de lekkere dropjes uit Nederland!  Ze zijn errrug lekker.

Jan gaat zometeen zijn pak aantrekken en ik zal zeker een foto maken!

Veel liefs Merieke

Ps. Ik hoop dat jullie genieten van de sneeuw en je bent nooit te oud voor een sneeuwballengevecht:)

2 opmerkingen:

 1. Ga zo door harde werker! Ik hop dat je je diploma snel kan laten erkennen en dan meer salaris krijgt. Alles gaat voor jullie gelukkig zeer voorspoedig.
  Bij ons genieten we van de mooie besneeuwde Hollandse landschappen. Alleen jammer dat de NS dit weer extreem noemt (10 cm sneeuw poeh poeh) en gelijk het gehele treinverkeer plat legt. De grap is dat dit gewoon het resultaat was van desinvestering en slecht onderhoud aan wissels door Porail (svp voortaan CONTRArail noemen). Op de 2 miljard euro die ze per jaar krijgen waren ze niet in staat om voor een kleine 55 miljoen de wissels de afgelopen 4 jaar te vervangen. Natuurlijk was er met dezelfde sneeuwval niets aan de hand in Belgiƫ of in Duitsland en hadden daar de treienen weinig tot geen last.. Ach ik mag niet klagen want ik heb de afgelopen twee dagen lekker thuis kunnen werken.

  Alvast hele zonnige feestdagen gewenst :-)

  Groeten, Huub en Yuki

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaaa, heerlijk om wat van die typische Nederlandsheid mee te krijgen. Hoewel het hier allemaal goed gaat, mis ik toch ook af en toe dat lekkere oude vertrouwde Nederlandse manier van hoe dingen er aan toe gaan.

  Liefs Merie

  BeantwoordenVerwijderen

JAAA plaats een reactie!