woensdag 28 oktober 2009

More good news

Vanochtend het volgende mailtje van de quarantaine station:
Hi Jan and Merie,
Yes Henkie and Tommie are doing well, they have both eaten all of the food we left out for them last nught so they must like the Advance biscuits! They seem happy, and we will wait until you arrive to discuss diet options with you.


Onze katjes zijn in Perth! En ze zijn blijkbaar niks veranderd als ze al het eten al op hebben

Het was nog even spannend want maandag kregen we een mailtje van de mensen die de vlucht verzorgen dat niet alle papieren in orde waren. Er ontbrak bij beide katten op een formulier een stempel van het VWA (voedsel en waren autoriteit). Dit hebben we maanden geleden geregeld en hadden we officieel ook nodig om de permits te krijgen. (die hebben we gekregen dus zo erg kan het toch niet zijn?)
De VWA gast (let op: dit is dus dezelfde instantie) op schiphol die de laatste controle deed merkte op dat de stempels ontbraken. Alleen meneer VWA weigerde de formulieren te stempelen (stempelen is waarschijnlijk ongeveer zijn hele baan, dus kan natuurlijk niet zomaar 2 stempels extra zetten!!!!). Hij dacht dat het wel goed zou gaan in Australie (en als ze daar toch zouden gaan zeiken is het toch niet meneer VWA zijn probleem) en vond dat dit bij het VWA in Eindhoven gedaan had moeten worden. Maar dus "moeite" doen voor 2 extra stempels zodat er helemaal geen problemen kunnen zijn, was voor meneer geen optie.

Ik kots op VWA.

Zo, er worden hier geen emoties opgekropt.

We gaan nu maar eens beginnen aan de woensdag.
Vandaag worden de meeste spullen opgehaald van wat we nog hebben. (Dies, een ex-collega, is gister al de grasmaaier komen ophalen en we hebben hem ook nog kunnen opzadelen met ander tuingereedschap.
Eind van deze dag hebben we geen TV, geen bank, geen stereo en een hoop zooi minder.We lopen iets voor op schema (voor ons gevoel) dus hebben het voor de rest nog wel relaxed.

Lets get this party started

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

JAAA plaats een reactie!