maandag 26 oktober 2009

The Beginning part 2 - 5 days to go

Alright,

5 dagen voor vertrek.

2 dagen verder en weer al dingetjes afgestreept:
- Laatste keer sporten nederland
- Feesje voor Merieke van PSV mensen
- Contract getekend voor de dingen die overgenomen worden door de volgende huurder
- Afscheid familie Merieke
- en vanochtend om 04:00 opgestaan om onze katjes naar schiphol te brengen :'(

De katjes zijn nu dus echt weg (nog een uurtje en dan vertrekken ze met het vliegtuig). Volgende week zien we ze weer, alleen dan in AUSTRALIA.
Het huis kan nu echt leeggemaakt worden. Jammer genoeg moeten we het kattenluik verwijderen (en dan OOK NOG het gat wat dan overblijft fixen)

Nog wat toekomst en verleden.
Toekomst
Komende dagen staan in het teken van Nederland verlaten.
Dinsdag en woensdag worden de meeste spullen die we aan mensen beloofd hebben opgehaald. (grasmaaier, diepvries, wasmachine, bank, tv (die tv gaat naar afrika, blijkbaar is het goedkoop om 1 kuub tv te verschepen ofzo??) ), en overige rommel.
Ga me morgen uitschrijven bij de gemeente en de rest van de tijd zal het opruimen (wegflikkeren, naar het stort brengen) en poetsen zijn.
Vrijdag is de eindcontrole voor de woning, daarna gaan we ons laatste avondmaal eten bij mijn broer en s'avonds in een hotel bij schiphol.
Zaterdagochtend gaat de vlucht en dan..... (alles onbekend)


ohnee toch niet, we hebben iets verder vooruit gepland
Bij aankomst hebben we een huurauto voor 5 dagen (daarna moeten we dus een eigen auto hebben?) en 3 weken een appartement. en dan...... (alles onbekend)

ja dus want tegen die tijd hebben we een eigen (huur)huis nodig om de katten te herbergen die dan "vrij" komen.

Verleden
Om semi logisch over te komen nog even een historie van wat er gebeurde nadat we de visumgrant kregen. (hadden waarschijnlijk dit blog eerder moeten aanmaken)
-Wij blij.
-Heel hard gaan nadenken wanneer we nou definitief zouden kunnen vertrekken.
Dat bleek 31 oktober te zijn.
Merieke had haar examen 10 oktober en de katten hondsdolheid test beperkte ons vertrek tot eind oktober. prikprik 31 oktober vliegen we!
-Kon eindelijk mijn baan op gaan zeggen, we wisten nu pas ZEKER dat we in australie mogen blijven.
-En andere zaken volgde zoals: boeken van vliegtuig/huurauto/appartement, VEEL werk rondom de katten, VOIP+webcam voor moeders, afscheidsfeestjes, marktplaats rommel kwijt raken. en ontzettend veel andere dingen die ik volgens mij vergeet. (zoals de huuropzeggen 3 maanden vantevoren zodat we onze spullen zouden kunnen overdragen en nu 10 dagen voor vertek is dat nog gelukt ook! met mazzel...)

bahhh heb geschiedenis altijd droge stof gevonden.

Heden
Komende dagen gaan spannend en vermoeiend worden waarschijnlijk. staat nog veel op de agenda in weinig tijd. Wellicht vinden we nog ergens tijd om dingen te posten (alhoewel de komende dagen niet heel boeiend zullen worden, alsof dit allemaal wel heel boeiend is...)
Ik ga op internet ook wel ergens een fotoalbum maken dan kan ik die enkeling die dit leest ook naar wat foto's kijken, want die persoon heeft blijkbaar niks beters te doen!

Later.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

JAAA plaats een reactie!